Facebook Headquarters by Studio O+A

Contemporist showcases the inner design of the new Facebook headquarters by Studio O+A.

The image above shows the best room (for my taste) and at the same time the un-personality of it screams vengeange.

The place looks cool, but lacks personality, identity and taste leaving me with a feeling of uncompleteness and “void”.

Also the Studio O+A sports only short bio of the two founders, with no mention of other collaborators. Given the 17 year history and the clients list I do not believe they manage to follow projects with 4 arms. No social at all😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s